Дали е възможно да откриеш истинската любов в риалити формат е въпрос, на който няма да се опитваме да даваме отговор. Факт е обаче, че към "Ергенът" има огромен интерес не само в България, но и във всичките му разновидности по света.

The Golden Bachelor и какво знаем за риалитито "Златният ерген"

Когато "Ергенът" е на 71

Какво предлага едно различно издание на романтичното риалити

Най-новата е Golden Bachelor, в която хора от третата възраст ще търсят партньор. Първият ерген е 72-годишният Гери Търнър - бивш ресторантьор, а понастоящем пенсионер с няколко внучета.

Не по-малко любопитно е и какви ще са 25-те дами, които ще се борят за сърцето му. Пред Variety Търнър дава отговор на това какви би очаквал да са кандидатките. "Мисля, че казах на продуцентите да са на възраст между 60 и 70, но границите могат и да се размият."

Търнър пояснява още, че очаква дамите да са активни и в добра форма, като се интересуват от спорт. Неговите любими са голф и пикълбол (подобна на тенис игра). А кое е най-голямото му притеснение покрай участието му в Golden Bachelor?

"Притеснявам се дали ще запомня имената през първата вечер в имението. По-важното е, че се притеснявам и дали ще намеря правилните думи, с които да отхвърля някоя от жените и да й кажа, че за нея няма роза."