Точно когато в България приключваше втори сезон на "Ергенът", в САЩ обявиха ново и малко по-различно издание на романтичното риалити. The Golden Bachelor обещаваше ергенът да е в третата възраст, също както и 25-те кандидатки за сърцето му.

The Golden Bachelor - американското издание на "Ергенът" за хора в третата възраст

Неочаквано ново издание на "Ергенът" в САЩ

Никога не е късно да срещнеш любовта

Преди ден от ABC разкриха самоличността му и първи кадри с него. Той се казва Гери, от Индиана и е на 71 години. В краткото видео, споделено на официалния Instagram профил на предаването, научаваме и повече подробности.

Гери е загубил съпругата си преди няколко години и все още чувства липсата й. Двете му големи дъщери са го поощрили да участва в кастинга и са били много щастливи, когато баща им се е съгласил да бъде "Златният ерген".

"Това е толкова различен начин да се направи "Ергенът", защото тези хора просто са на съвсем различен етап в живота си", казва изпълнителният продуцент Роб Милс пред Variety. Той допълва, че активната част от живота им е отминала, имат големи деца, някои са овдовели или са разведени. "Решихме, че всичко това е интересно да се види през призмата на "Ергенът".

The Golden Bachelor ще започне излъчването си тази есен.