Феновете на "Аватар" и чудно сътворения свят от Джеймс Камерън трябваше да изчакат цели 13 години, докато видят по кината продължението.

"Аватар 3" все по-далече - с колко ще бъдат отложени следващите филми

Какво се случва с "Аватар 3"

Ето и още от разместванията на Disney

Е, то оправда всичките ни очаквания откъм специални и компютърни ефекти. Надявахме се, че няма да чакаме още кой знае колко много за третия обещан филм, но все пак точно това се случи. 

Третия филм за "Аватар" ще бъде пуснат по кината от 19 декември 2025 г., което означава три години след втория. Е, не са 13, така че не се оплакваме.

На ежегодното събитие D23 на Disney, бе обявено най-сетне и пълното заглавие на предстоящия филм. И то ще бъде Avatar: Fire and Ash. Джеймс Камерън заяви, че в него ще продължим да опознаваме планетата Пандора и ще видим нови култури и създания.

"Филмът не е това, което очаквате, но определено е това, което искате", допълва още режисьорът., пише The Hollywood Reporter. Ако всичко върви по план, ще трябва да видим още два филма.

Почина Джон Ландау, дясната ръка на Джеймс Камерън

Почина Джон Ландау, дясната ръка на Джеймс Камерън

Тъжна новина за света на киното

"Аватар"4 трябва да е по кината през декември 2029 г. и всичко да приключи с "Аватар 5" отново през декември, но този път 2031 г.