С напредването на епизодите на втори сезон на "Ергенът" страстите в имението се нагорещяват все повече. Миналата седмица станахме свидетели на още две отпаднали дами, както и на първата целувка.

"Ергенът", Евгени Генчев, първа целувка и нови конфликти тази седмица във втори сезон на риалитито

Горещи танци и първа целувка в "Ергенът"

Какво ни очаква в епизодите от тази седмица

Юристката Кристина остана без роза, след като ден, прекаран на яхта с Евгени стана причина двамата не да се сближат, а да открият нещата, по които се различават. "Беше ми много приятно, наистина си прекарах много хубаво с теб. Пожелавам ти да намериш това, което търсиш", му каза тя на тръгване.

Другата отпаднала беше собственичката на онлайн магазин Мария, която нито Евгени, нито зрителите успяха да опознаят. Затова пък са наясно със засиления интерес на ергена към Валерия, с която беше и първата целувка в романтичното риалити.

Снимка 609164

Източник: bTV

Градусите в "Ергенът" обаче продължават да се покачват. В епизодите, които ни очакват тази седмица, кроткото държание на Валерия ще се промени и тя ще влезе в директен конфликт с танцьорката на ориенталски танци Мони.

Снимка 609165

Източник: bTV

Две от дамите в имението ще продължат да страдат от това, че Евгени не им обръща достатъчно внимание, всяка по свой начин. А още две ще отпаднат още тази седмица, с които в имението ще останат 19 момичета.

"Ергенът" е в сряда и четвъртък от 21 ч. по bTV.