Не сме убедени, че "романтично риалити" е най-точното определение за "Ергенът". Откакто започна втори сезон на българската версия на шоуто, сме свидетели повече на пререкания, интриги и открито влизане в конфликт, отколкото на любов и романтика.

"Ергенът", Евгени Генчев, какво се случи в епизод 3 и какво да очакваме от епизод 4 на романтичното риалити

Прегрупиране на лагерите, още една отпаднала и какво знаем за новия епизод на "Ергенът"

Какво стана в трети и какво да очакваме от четвърти епизод на шоуто

Дали в същия дух ще бъдат и двата епизода от тази седмица? В сряда вечер ще видим нова индивидуална среща на Евгени с едно от момичетата. Той ще я заведе на вълнуващо пътуване с яхта насред идиличния Беломорски пейзаж. Пианистът обаче да успее да разчупи леда и ще "удари на камък" със сближаването. Каква обаче е причината за това?

Обратно в имението момичетата ще влязат в нова битка, този път по-малко агресивна от сблъсъка с балоните от миналата седмица. Разделени на три отбора, те ще трябва да танцуват три различни вида танци: български народни, ориенталски и латино. Дори и във вихъра на танца обаче между две от участничките отново прехвърчат искри.

Снимка 608431

Източник: bTV

Вечерта специален момент очаква Елисавета, в която Евгени ще намери нещо от себе си. Тя ли ще е тази, спечелила и първата целувка от ергена? Ще разберем чак в четвъртък вечерта, когато ще видим и другото лице на Милица - момичето, което най-често беше със сълзи на очи в предните три епизода.

Снимка 608429

Източник: bTV

Въпреки усилията на участничките и милостивото сърце на Евгени, и двата дни ще приключат с Церемонията на розата - две момичета ще си тръгнат от предаването в двата епизода от тази седмица.

"Ергенът" е по bTV в сряда и четвъртък от 21 ч.