Ще има ли повече от три сезона на Emily in Paris? Действието ще продължи ли да се развива в Париж или ще се прехвърли и на други места, например в Берлин, както намекна изпълнителката на главната роля Лили Колинс? И кои от добре познатите ни лица ще видим в новите серии?

Emily in Paris, Netflix и подновяването на сериала за трети и четвърти сезон

Приключиха ли приключенията на Емили в Париж

Ще има ли Emily in Paris още сезони

Някои от тези въпроси вече имат отговор.

Получихме го на панелът, посветен на сериала на Netflix, по време на фестивала PaleyFest в Лос Анджелис през уикенда. На него участва създателят на Emily in Paris Дарън Стар, както и звездите от сериала Колинс, Ашли Парк, Лукас Браво, Камий Разат и Люсиен Лавискаунт.

Снимка 570371

Източник: GettyImages

Последният е едно от потвърдените лица за трети сезон на сериала. Лавискаунт (на горната снимка вляво) е в ролята на Алфи - британската любовна тръпка на Емили, с която тя се надява да потуши мъката си по Габриел (Браво).

Сериалът беше потвърден за трети и четвърти сезон още в началото на годинита. Снимките на третата част на Emily in Paris започват това лято в Париж според информацията на Variety, но са предвидени и снимачни дни в Лондон. Вероятно причината за тях ще бъдат отношенията на Емили и Алфи.