Втората част на "Нито звук" вече успя да разбие боксофис класациите, както и да достави нужното удоволствие на всеки, който отдавна не е стъпвал в киносалон. От последните беше и Ейми Шумър, която побърза да даде своята оценка за филма на Джон Красински.

Ейми Шумър

Източник: GettyImages

Ейми Шумър

Комедийната актриса написа в публикация в профила си в Instagram: "Всяка секунда от "Нито звук 2" ми хареса повече от първата част, която също ме отвя. Но отдавна твърдя, че бракът на Джон и Емили има единствено рекламна цел. Все пак ви съветвам да видите филма през този дъждовен уикенд."

Постът, който впоследствие Шумър изтри, се отнася за режисьора на филма Красински и съпругата му Емили Блънт, която е в главната роля. Красински обаче явно е успял да го види навреме, защото дори си е направил труда да отговори на този злобен коментар.

"Нито звук 2" и как се представи филмът в бокс офиса

Как се справи "Нито звук 2" в пандемичния бокс офис

Тихичко, но доста славно

"Ейми, благодаря ти, че така разкри тайната на брака ни", го цитират от E!News. Шумър не се е извинила за репликата си, но за сметка на това в story в профила си пише, че другият новоизлязъл филм "Круела" е страхотен, въпреки че Ема Стоун е "токсичен човек".