Ходенето на кино вече може и да е позволено, но скоро определено няма да бъде същото, както го помним преди пандемията. Въпреки това хубавото е, че имаме възможност да гледаме някои от новите филми, които излизат.

Емили Блънт, Килиън Мърфи, "Нито звук" и първи трейлър на A Quiet Place Part II

"Нито звук" се завръща с ужасяваща втора част

Втора част на ужасите

Ясно е и че приходите трудно ще се върнат към това, което бяхме свикнали, но всичко с времето си. "Нито звук 2" - продължението на режисьорския дебют на Джон Кразински, обаче се опитва да изцеди бокс офиса максимално.

От вече изминалия уикенд филмът с Емили Блънт и Килиън Мърфи е вече по кината и вече успя да събере доста солидни приходи. Според The Hollywood Reporter за първия си ден по кината в Северна Америка "Нито звук 2" е спечелил 19.3 милиона долара, а през втория 14.9 милиона долара.

Но понеже в страната има няколко почивни дни заради празници, се смята, че за четири дни филмът на Кразински ще достигне 58.5 милиона долара. Което е доста впечатляващо предвид факта, че първият филм през 2018 г. събра 50 милиона долара през първите си три дни.

След 45 дни по кината "Нито звук 2" ще бъде наличен и в стрийминг платформата Paramount+. Ние пък се надяваме да видим и трети филм, което не е никак невъзможно, защото самият Кразински каза, че вече е мислил и по този въпрос.