Заедно с 46-ия президент на САЩ Джо Байдън, в длъжност встъпи и първата жена вицепрезидент на САЩ - Камала Харис. А нейната доведена дъщеря Ела Емхоф успя да се превърне в модното откритие на събитието.

Ела Емхоф, Камала Харис и ще стане ли доведената дъщеря на вицепрезидента на САЩ новата икона на стила

Дъщерята на Камала Харис ли е новата икона на стила

Как Ела Емхоф прикова вниманието към себе си

Американските медии вече нарекоха 21-годишната Ела новата икона на стила във Вашингтон, което пък ни накара да се поинтересуваме повече от нея.

Ела и по-големият й брат Коул са доведени деца на Камала Харис. Те са от първия брак на съпруга ѝ Дъглас Емхоф с Керстин Емхоф. Ела, която е кръстена на Ела Фицджералд, учи текстил и моден дизайн в Parsons School of Design в Ню Йорк. 

Тя вече има собствена марка дрехи Ella Emhoff, за която създава ръчно плетени жилетки, рокли, гащеризони, къси панталони и дори чанти.

А от социалните мрежи виждаме колко интересна и цветна личност е тя. Боядисва косата си в лилаво, а веждите - в розово, носи цветни перуки и си прави татуировки под формата на анимационни герои.

Ела определено не е фен на скучните и безлични дрехи – цветовете винаги са ярко зелено, оранжево, розово или синьо, а комбинациите между тях безкрайни.

"Чувствам, че това е новата икона на стила", пишат коментатори под почти всяка нейна публикация. И това е много трогателно, защото новият идол на младите американци не е световноизвестна попзвезда с перфектни вечерни рокли за хиляди долари, пише руското издание на Vogue.

Ела Емхоф е младо свободолюбиво момиче, което с примера си казва да не се страхуваме от експерименти, да правим това, което обичаме, и винаги бъдем себе си. Дори ако съдбата ни отведе в Белия дом.