"Един за друг" - едно от романтичните предавания в ефира за този пролетен телевизионен сезон, не се бави и малко след старта си вече започва и с първи предизвикателства. Защото след като и зрителите поопознаха малко повече двойките, е време участниците да се впуснат по-сериозно в състезанието.

“Един за друг”, NOVA и кои са всички 11 двойки в четвъртия сезон на любовното предаване

Кои са участниците в любовното предаване “Един за друг”

И каква е изненадата на Краси Радков и Станислава Ганчева

Новото, което знаем, че е част от правилата, е, че в играта ще има четири изпитания. Освен индивидуалните състезания и тези с партньори, ще има и битка за спасяване. Броят на застрашените от отпадане също се увеличава и вече цели четири двойки ще се борят за мястото си във вилата на любовта.

"Супердвойка на седмицата" е сред другите изненади в предаването. Това ще са мъжът и жената, събрали най-голяма сума в сметката си след последните три игри. Партньорите, успели да се справят най-добре, ще бъдат защитени от номинация и ще се сдобият с важно предимство. Какво обаче е то все още не се знае.

Снимка 607571

Източник: НОВА БРОУДКАСТИНГ ГРУП

Но пък това, което знаем за предстоящия епизод на "Един за друг", изобщо не е малко. Окачването е в първото си индивидуално изпитание дамите да се окажат в своеобразен екшън, включващ тичане, копаене и... стадо крави. И това не е всичко. Жените ще трябва да се справят с всичките задачи, докато са облечени официално и на токчета.

Снимка 607572

Източник: НОВА БРОУДКАСТИНГ ГРУП

Във втората част от играта ролята на кавалерите ще бъде от особено значение. Те ще трябва да познаят избора на нежните си половинки от списък с най-честите критики, които мъжете отправят към жените. Ако дамите познаят поне четири от тях, печелят залозите. Най-бързата по трасето ще има право на допълнителна грешка, а най-бавната - задължително ще трябва да познае всички отговори на своя партньор.

“Един за друг”, Емо Чолаков, Краси Радков, Станислава Ганчева и четвърти сезон на романтичното предаване по NOVA

С какво ново се е захванал Краси Радков

Компания ще му прави половинката му Станислава Ганчева

Предстои ни да разберем какви ще са залозите на кавалерите и доколко жените разпознават критиките към себе си. Освен това ще проследим как ще се справят дамите с първото индивидуално състезание и коя двойка ще остане на дъното на класацията.

"Един за друг" е тази вечер, 22 февруари, по NOVA от 21 ч.