От безмилостни кастинги, години в училище по актьорско майсторство и разчитане на връзки, амбициозните звезди често следват различни пътища, за да влязат в развлекателната индустрия. Джош Нели обаче имаше свой уникален подход.

Пабло Акуня - мъжът без крайници, който отгледа две дъщери

Мъжът без крайници, който отгледа две дъщери

Една необикновена история от Парагвай

Той се противопоставя на стандартните начини за получаване на роля, за да докаже, че успехът може да бъде постигнат чрез упорита работа, отдаденост и няколкостотин видеоклипа в TikTok, на които показва себе си проснат на земята като мъртъв. Нетрадиционният му метод го довежда до възможност в голямо телевизионно шоу, което му дава шанс за слава.

Упоритостта на Джош е очевидна, тъй като той усърдно качва множество клипове, на които симулира смъртта си по различни начини и на различни места, подхранван от надеждата да бъде избран за безжизнен герой в телевизионно шоу. Забележително е, че след 321 дни съдбата предприема неочакван обрат, когато от "От местопрестъплението: Лас Вегас" се свързват с него, давайки му възможност да представи починал човек в един от техните епизоди.

В интервю Джош смирено признава липсата си на актьорски опит. Въпреки това, чрез всеотдайна практика, той усъвършенства способността си да се въплъщава убедително в ролята на безжизнено тяло.

"Не обичам да говоря пред камера, но мога да лежа там и да се държа като мъртъв доста лесно. След като направих повече от 300 от тези публикации, напреднах и станах по-добър. Отначало можете да ме видите как дишам, а и фалшивата кръв изглеждаше наистина зле. Отървах се от употребата на кръв и станах по-добър в задържането на дъха си", признава мъжът.

Вдъхновен от публикация в TikTok, където жена привлича вниманието и оферти от търговци на дребно, като обсъжда лют сос, Джош се замисля дали би могъл да използва подобна стратегия за амбицията си да изиграе починал герой по телевизията. Сега, балансирайки новооткрития си успех с управлението на ресторант, той дори получава допълнителни предложения да изобразява мъртви тела в други продукции, намеквайки за потенциалното начало на пътуването му към славата.