Триото Бойко Кръстанов, Явор Бахаров и Даниел Пеев всъщност вече ни е показвало таланта си в представлението "Отчаяни съпрузи". След успеха му сега на момчетата им предстои още една пиеса, с която да ни разсмеят до сълзи.

“Оскар”, Клод Мание, Венцислав Асенов и новата премиера в Сатиричен театър “Алеко Константинов”

С какво ново се е захванала Александра Сърчаджиева

Една щура френска история

Тя е озаглавена "Джийвс и Устър в Пределно неясно" и е по текстове на англо-американски комедиограф П. Г. Удхаус. Освен това, важно е да отбележим, че постановката е носител на наградата "Оливие" за най-добра нова комедия" за 2014 г. Тя се счита за типично британска комедия, в която тримата главни герои са поставени в поредица ситуации, граничещи с нелепост.

Сюжетът се завърта около решението на Бърти Устър да постави моноспектакъл, в който да разкаже скорошните си преживявания в една селска къща. Преди да открие собственото си шоу обаче, осъзнава, че има нужда от помощ, а тя, естествено, идва в лицето на неговия верен иконом Джийвс.

Снимка 607088

Източник: Artvent

Към подготовката на спектакъла се включва и икономът на лелята на Устър - Сепингс. Проблемите обаче възникват на всяко едно ниво и идват от всяка една посока. Историите се оплитат, а интригите стават толкова дебели, че Устър, който е иначе един щастлив ерген, е поставен под заплахата да се ожени за кандидатка, която наистина, ама наистина не харесва.

В тази каскада от превъплъщения, както можем да предположим, влизат именно Бойко Кръстанов, Явор Бахаров и Даниел Пеев. Режисьор на представлението е Валентин Ганев, сценичната среда - на Красимир Вълканов, музиката - на Слав Бистрев, а преводът - на Радослав Петкашев.

“Арт”, Владислав Стоименов, Петър Петров – Перо, Георги Гоцин, Кирил Недков и новата премиера в Младежки театър “Николай Бинев”

Когато трима приятели си кажат истината в очите

Картината на раздора

Премиерата на "Джийвс и Устър в Пределно неясно" е на 22 февруари от 19:30 ч. в Theatro отсам канала. Следващите дати са 23 февруари, 11, 24, 27 и 30 март, а цялата информация за представлението е тук.