Само френските комедии могат да бъдат едновременно елегантни и безумни. И точно тази комбинация се оказва доказателството за искрено забавление.

“Арт”, Владислав Стоименов, Петър Петров – Перо, Георги Гоцин, Кирил Недков и новата премиера в Младежки театър “Николай Бинев”

Когато трима приятели си кажат истината в очите

Картината на раздора

С него се опитват да ни примамят от Сатиричен театър "Алеко Константинов" към новото си представление, чиято премиера е на 20 февруари. "Оскар" от автора Клод Мание се счита за една от най-абсурдните и непредвидими комедии на ситуацията.

Всичко в нея започва в една на пръв поглед кротка и спокойна сутрин, в която обаче животът на парижкия милионер Бертран Барние коренно се променя. Изневиделица се появяват амбициозен счетоводител, лъжлива секретарка, самодоволен масажист и самозабравила се прислужница. А, да не забравим, разбира се и екстравагантната му съпруга, люшкаща се между депресията и лудостта, която върви в комплект с разбунтувалата им се дъщеря тийнейджър.

И за капак на всичко - от нищото се появява и един позабравен спомен отпреди двадесет и пет години. Измежду всички проблеми, изниква и въпросът къде е Оскар, който вероятно е баща на детето.

Снимка 606867

Източник: Сатиричен театър "Алеко Константинов"

Щурата история на Оскар е режисирана от Венцислав Асенов и изиграна от акьорите Руслан Мъйнов, Пламен Великов, Александра Сърчаджиева, Симеон Гълъбов, Маргарита Хлебарова, Анджелика Джамбазова, Илияна Гекова, Росица Александрова и Игнат Дълбоков.

“Чест”, Джоана Мъри-Смит, Ивайло Христов, Владимир Карамазов и новата премиера в Театър 199 “Валентин Стойчев”

Когато Владо Карамазов ни учи на “Чест”

С какво ново се е захванал актьорът

Премиерата на "Оскар" е на 20 февруари от 18:30 ч. в Сатиричен театър "Алеко Константинов", а цялата информация за представлението е тук.