Малко повече от месец откакто живее в Белия дом, Джил Байдън даде първото си самостоятелно интервю в ролята на Първа дама. То бе в The Kelly Clarkson Show и засегна доста лични за съпругата на американския президент теми.

Мелания Тръмп, Джил Байдън и за какво съпругата на Доналд Тръмп завидя на новата Първа дама

Мелания завидя на Джил Байдън

Двойни стандарти

В разговора с Кели Кларксън, госпожа Байдън си позволи да даде няколко майчински и приятелски съвета на водещата и певица, която наскоро обяви, че се развежда. А Джил вече е миналата по този път, макар и преди няколко десетилетия, и иска да сподели опита си.

69-годишната Първа дама стига до развод с първия си съпруг Бил Стивънсън през 1975 г. след пет години брак. Обвиненията към нея тогава са, че е започнала извънбрачна авантюра с настоящия си съпруг и американски президент.

Госпожа Байдън обаче твърди, че запознанството им е станало след развода. "Ако не се бях развела, нямаше да срещна Джо. Нямаше да имам това красиво семейство, което имам сега. Затова наистина мисля, че нещата се случват за добро", заяви тя пред Кларксън.

Думите й пък съвпадат напълно с това, което бившият й съпруг каза наскоро в свое интервю. Само разминаването във версиите за запознанството на Джо и Джил Байдън е на лице, но очевидно всеки има своята истина.

Мелания Тръмп, Джил Байдън, Ашли Байдън и какво разкри бъдещата "първа дъщеря" за Белия дом

Финалният гаф на Мелания

Не сме очаквали друго

Първата дама е категорична, че времето лекува всичко и един ден Кларксън ще й се обади да й каже, че е била права и че животът й е много по-добър от преди. Както се е случило и със самата нея, предава Daily Mail.