Измина вече месец, откакто Джо и Джил Байдън официално са Първото семейство на САЩ. Доналд и Мелания Тръмп стегнаха куфарите за имението си във Флорида Мар-а-Лаго, а наскоро стана ясно, че бившата Първа дама ще продължи своята обществена дейност и дори вече си е сформирала екип.

Мелания Тръмп, новият й офис и с какво ще се занимава съпругата на Доналд Тръмп

Новото начало на Мелания

Не иска да има шеф

Въпреки че очевидно гледа напред към новия си живот, Мелания не спира да обръща поглед и назад към Белия дом, където доскоро се разпореждаше тя. Но сега там има нова господарка, към която отношението май е доста по-различно.

Неведнъж по време на мандата на Доналд Тръмп се говореше за неглижирането на съпругата му от страна на медиите и най-вече за това, че за четири години тя не се появи на нито една корица на списание, както правят Първите дами в модерната история на САЩ.

Снимка 518737

Източник: GettyImages

А щом Джо и Джил Байдън се настаниха в Белия дом, ситуацията доста се промени. Според източници, цитирани от Mirror, Мелания е подразнена и завижда на наследницата си за медийния интерес, който има към нея. Интерес, на който тя никога не се е радвала - или поне не в положителен план.

Първата корица на новото Първо семейство вече е факт и това определено не се е харесало госпожа Тръмп, която ще запомним само с няколко кратки интервюта по време на четиригодишния си мандат.

Доналд Тръмп, Мелания Тръмп и какво смята Стефани Уолкъф за отношенията им

Защо Тръмп не може без Мелания

Отношенията им от друга гледна точка

Според бившата й съветничка Стефани Уолкъф обаче, Доналд Тръмп е този, който повече се дразни на двойните стандарти в журналистиката. А Мелания никога не е искала да допуска хората прекалено близо до себе си и да им дава възможност да я опознават. Но, все пак, е било въпрос на чест.