Специалният епизод на "Приятели" ни върна много спомени - най-вече за основните актьори, но за и някои, които имаха епизодични появявания. 

Дженифър Анистън, Дейвид Шуимър и новата им снимка зад кулисите на "Приятели: Отново заедно"

Колко близки са си Дженифър Анистън и Дейвид Шуимър

И преди, и сега

Това важи в пълна сила за Джеймс Майкъл Тайлър, когото в 56 епизода гледахме като Гюнтер. От краткото му появяване обаче въобще не стана ясно, че има здравословни проблеми. В предаването TODAY актьорът разкри, че е бил диагностициран с рак на простата.

59-годишният актьор споделя, че диагнозата е била поставена през 2018 г., след като е преминавал профилактичен преглед. Още тогава е станало ясно, че заболяването е в доста напреднал стадии, но е започнал незабавно лечение.

В момента Тайлър казва, че се намира в четвърти стадии и не крие, че шансовете да не се пребори с рака са големи. Според лекарите актьорът е генетично предразположен, а през първата година лечението е било хормонално и дори не е имал симптоми.

Малко преди пандемията обаче здравословното му състояние се е влошило, ракът е мутирал и това е довело до парализа на долната част на тялото му, пише Fox News. В момента Джеймс Майкъл Тайлър се подлага на химиотерапия и обръща внимание на всички мъже колко важно е да се грижат за здравето си - навреме.