На много хора им е трудно да свикнат с мисълта, че Джейк Пол е вече боксьор, но това е факт. Е, не знаем колко дълго ще продължи кариерата му, но пък той вече успя да спечели доста от нея.

Линдзи Лоън, Джейк Пол и другите знаменитости, обвинени за участие в незаконна крипто схема

Звездите, които бяха хванати в незаконна крипто схема

И Линдзи Лоън е сред тях

Дори да не му се получат нещата на ринга в дългосрочен план, Пол винаги може да се завърне активно към YouTube. И май това смята да направи, защото в последното си видео загатва, че ще се завърне към редовното публикуване на видеа в платформата.

Във видео Пол представя новата къща, която си е купил, но също така казва, че отново се чувства вдъхновен да създава съдържание за YouTube.

Във видеото Джейк Пол показва огромния си нов дом, който се намира в Пуерто Рико и струва цели 16 милиона долара. Новата му "къщичка" е с обща площ надхвърляща 11 000 кв.м. и разполага с басейн, звукозаписно студио, кино салон и цели осем спални и 12 бани. Гаражът е толкова голям, че може да побере шест коли.

Разбира се, има и къща за гости. Джейк казва, че брат му Логан живее в близост до него и двамата ще продължат да развиват бизнес идеите си заедно. Още на входа на дома му са паркирани три тротинетки Bugatti.

Джейк Пол дори твърди, че в хола му е разположен най-големия телевизор, който може да се намери на територията на Пуерто Рико - той е 120-инчов и е специално издание. И въпреки че къщата е уникална сама по себе си, Пол казва, че ще направи някои промени, като в други видеа ще показва какво точно ще е новото.

Според TMZ Sports Джейк Пол е купил имението от Ядиер Молина. Интересното е, че бившият пуерторикански бейзболист го е построил през 2021 г., но две години по-късно го обявява за продажба. Първоначално исканата цена е била в размер на почти 20 милиона долара, но очевидно Пол е успял да се договори за солидна отстъпка.

В друго видео ютюбърът, превърнал се в боксьор, показва и друг имот в Пуерто Рико, който е закупил заедно с брат си Логан Пол. Определя го като като склад, защото точно на това прилича, но в него всъщност не само се складират различни неща.

Гафът със снимката на Логан Пол, с която обяви, че е преподписал с WWE

Гафът, който Логан Пол направи

Когато те премахнат от снимката

Братята Пол го използват за всякакви неща. От провеждането на тренировките им по бокс до записването на видеа и подкаст епизоди. Мястото, заедно с всичко подобрения, които са направили, им е струвало около 4 милиона долара.

Именно там Джейк Пол ще се подготвя за мача си срещу бившата звезда на UFC Нейт Диас, който трябва да се проведе на 5 август в Далас в American Airlines Center.