На феновете на бокса може и все още да не им се вярва, но Джейк Пол се справя наистина добре на ринга и поне допреди няколко дни не познаваше загубата.

Джейк Пол, Майк Тайсън и заканите за боксов мач между двамата

Ще видим ли Майк Тайсън срещу Джейк Пол

Обнадеждаващи сигнали

Това обаче се промени след мача с Томи Фюри, който ютюбърът загуби след съдийско решение. Мачът, изигран в Саудитска Арабия, обаче едва ли ще тормози Пол много дълго време. Просто защото макар и загубил е заработил повече пари от опонента си.

Според Sports Zion, парите, които са му били осигурени са, са в размер на 2.6 милиона долара. Но това, разбира се, не е всичко, защото Джейк Пол е прибрал и 65% от приходите от правата за излъчване. Това означава, че Пол е заработил общо 7.1 милиона долара, пише Metro.co.uk.

Макар и победител в двубоя, възнаграждението на Томи Фюри е доста по-ниско. 1.6 милиона долара са били сигурните му пари, като към тях се прибавят 35% от телевизионните права и 835 000 долара бонус за спечелването на мача.

Общата сума, която Фюри е заработил за осемте изиграни рунда в Саудитска Арабия е 4.5 милиона долара. Големи пари са валяли и на залозите за мача, като Дрейк, който е прословут със страстта си към залаганията, е загубил 400 000 долара от мача. Това е така, защото рапърът е заложил парите си на Джейк Пол.