След участието си в спортната драма за братя кечисти The Iron Claw и сериала The Bear, награден със Златен глобус и Еми, в който пък изигра талантливия и амбициозен шеф готвач Карми, Джеръми Алън Уайт се превърна в един от най-обещаващите млади холивудски актьори.

Джеръми Алън Уайт и вероятността да работи по проект с Дж. Дж. Ейбрамс

С какво се захваща най-секси мъжът в Холивуд

Много перспективи пред Джеръми Алън Уайт

Доказателство за успеха на сериала е подновяването му за трети и четвърти сезон, а за този на 33-годишния актьор - нарастващите му ангажименти и в киното. Преди около три месеца разбрахме, че се захваща с нов музикален биографичен филм, в който ще изиграе Брус Спрингстийн.

Deliver Me From Nowhere, както е озаглавен филмът, е адаптация на книгата Deliver Me From Nowhere: The Making of Bruce Springsteen's Nebraska от 2023 г. В него ще проследим кариерата на Спрингстийн в периода на създаването на шестия му студиен албум - Nebraska от 1982 г. Той е повратен за музикалния път на рокаджията, тъй като маркира неговата нова артистична посока.

Режисьор и сценарист на филма ще бъде Скот Купър. Въпреки че все още не се знае много за проекта, звездата в главната роля - Джеръми Алън Уайт, наскоро е издал малко любопитни подробности.

По време на премиерата на третия сезон на The Bear актьорът е споделил пред Variety, че все още не се е срещал лично с Брус Спрингстийн. Джеръми Алън Уайт добавя също, че все още има нужда от време и се фокусира върху своя собствен процес на работа, преди да се срещне с рокендрол легендата.

"Искам да се опитам да вникна, така че когато го срещна, да имам увереност в себе си, за да бъда там", допълва актьорът.

Колкото до въпроса дали самият той ще изпълнява песните на Брус Спрингстийн, отговорът му е, че ще опита и ще даде всичко от себе си.

The Bear - какво ни готви трети сезон на сериала с Джеръми Алън Уайт

В кухнята на трети сезон на The Bear

И защо е фаворит за наградите Еми

Докато обаче чакаме премиерата на Deliver Me From Nowhere, която разбира се, все още е далеч, можем да гледаме Джеръми Алън Уайт в новия трети сезон на The Bear в Hulu.