Преди няколко месеца се изненадахме от новината, че Джеръми Алън Уайт се развежда със съпругата си Адисън Тимлин

Джеръми Алън Уайт от "Безсрамници" се развежда със съпругата си Адисън Тимлин

Звезда от "Безсрамници" се развежда

Краят винаги е едно ново начало

През това време двамата са работили върху развода си и как ще уредят попечителството на двете им дъщери - Езър (4 г.) и Долорес (2 г.). От People разбираме, че Джеръми Алън Уайт и Тимлин са се разбрали попечителството над децата им да е съвместно, но с определени условия.

В седмиците, в които децата трябва да са с актьора от Bear той трябва да преминава през тест за алкохол. В понеделник, сряда и петък по два пъти на ден, а в събота - цели три пъти. Освен това, Джеръми Алън Уайт ще трябва да посещава индивидуална терапия веднъж седмично и поне две срещи на анонимните алкохолици на седмица.

Снимка 637505

Източник: GettyImages

В документите от съда ясно е подчертано, че тестовете за алкохол актьорът трябва да прави с устройството на Soberlink, което води детайлен отчет не само за резултатите, но дали има и пропуснати тестове в уречените дни.

The Iron Claw с Джеръми Алън Уайт и Зак Ефрон - филм за влиятелно семейство в кеча

Дълбоко в света на кеча, където не минава без жертви

Един филм, който ще ни разчувства

При обявяването на раздялата не бе пояснено какви са причините за нея, но това споразумение ни навежда на мисълта, че Джеръми Алън Уайт има проблеми с алкохола, което вероятно е в основата на проблемите.