13 награди Еми за 2023 г. - с това може да се похвали The Bear. Което не е никак малко за сериал, който се занимава с твърде специфична тема - светът на ресторантите, който не залага на големи звезди и който е дело на човек (Кристофър Сторър), който няма особено известни заглавия в портфолиото си.

Джеръми Алън Уайт и вероятността да работи по проект с Дж. Дж. Ейбрамс

С какво се захваща най-секси мъжът в Холивуд

Много перспективи пред Джеръми Алън Уайт

Разбира се, от The Bear изгря и звездата на Джеръми Алън Уайт за всеки, който не беше гледал "Безсрамници". Както и тази на Айо Едебири, която освен обещаваща млада актриса е и истинско откритие що се отнася за модния й усет.

С всичко това предвид няма как да не очакваме трети сезон на сериала с нетърпение. В него Карми (Алън Уайт) най-после е успял да превърне закусвалнята за бургери в Чикаго, наследена от брат му, в изискан ресторант.

Това, разбира се, идва на висока цена, а перипетиите предстоят. The Bear, както е името на ресторанта, трябва да направи много, за да се задържи в бизнеса. А хората в него също ще трябва да жертват спокойствието и отношенията си за целта.

Премиерата на трети сезон на The Bear е на 27 юни по Hulu. А според прогнозите на Variety се очаква той да донесе рекордните 25 номинации за Еми на създателите и екипа си в категорията за комедийни сериали.