Дженифър Лопес може и да се омъжи за Бен Афлек със "скромните" три булчински рокли, но последната ѝ филмова роля изисква много повече.

Дженифър Лопес, трите ѝ рокли Ralph Lauren и подробностите за сватбеното ѝ облекло

Прекали ли Дженифър Лопес

Всичко за роклите по време на втората ѝ сватба

На първо четене филм за сватба, Shotgun Wedding обещава бързо да се превърне и в такъв с драматичен обрат и доста екшън, в който младоженците Дженифър Лопес и Джош Дюамел заедно с всички гости на тържеството стават заложници.

От излезлия във вторник, 4 октомври, трейлър разбрахме също, че освен много екшън сцени, във филма ще и много мръсни - в прекия смисъл на думата - такива. Очевидно, те засягат и булчинската рокля на Дарси (Дженифър Лопес), която ще претърпи сериозни поражения. Работата по нея е поверена на израелската дизайнерка Галия Лахав, за създаването на която тя работи съвместно с дизайнера на костюми Мичъл Травърс.

"В действителност филмът изисква да бъдат направени десетки копия на една и съща рокля. Тъй като перфектната сватба се превръща във весело хаотично приключение, същото се случва и с великолепната булчинска рокля на Дарси", пише в Instagram профила на дизайнерката.

Всъщност само за месец Галия Лахав успява да констуира и изработи цели 28 копия на роклята за Shotgun Wedding. За целта тя използва специални техники и тъкани, така че роклята да може да бъде модифицирана, разкъсана и трансформирана в дреха, подходяща за екшън героиня.

В крайна сметка първоначалната романтична рокля с голи рамене и пуф ръкави се превръща в изцапано творение без никакви ръкави и горна част с халтер деколте ала "направи си сам", пише Page Six.

Това не е първият път, когато Галия Лахав облича някоя знаменитост в булчински одежди. През 2018 г. Бионсе поднови обета си Джей Зи в рокля на израелската дизайнерка за 10 300 долара.

Дженифър Лопес, Джош Дюамел, Лени Кравиц и нови снимки от филма Shotgun Wedding

В какво се забъркаха Дженифър Лопес и Джош Дюамел

Нови снимки от Shotgun Wedding

Парис Хилтън също облече нейна рокля за първия си сватбен танц с Картър Реум през 2021 г. А олимпийката Симон Байлс каза "Да" на две различни рокли на Лахав за предстоящата си сватба с футболиста Джонатан Оуенс.

Премиерата на "Shotgun Wedding" е на 27 януари 2023 г. в Amazon Prime Video.