Бракът между Бен Афлек и Дженифър Гарнър може и да се разпадна, но с годините двамата успяха да запазят отношенията си добри.

Бен Афлек и Дженифър Гарнър - в доста интимен момент

Бен Афлек и Дженифър Гарнър - в доста интимен момент

Какво се случва между бившите съпрузи

В края на миналата година Гарнър и Афлек дори бяха уловени в доста интимен момент, а отношенията на актрисата с Дженифър Лопес към момента също са добри.

Изглежда, че тази задружност ще се пренесе на друго ниво, защото от The Hollywood Reporter разбираме, че Дженифър Гарнър преговаря за роля в следващия филм на Бен Афлек.

Снимка 653276

Източник: GettyImages

Афлек ще режисира и продуцира Animals, като Мат Деймън вече е сигурен участник във филма на Netflix. Ако всичко с преговорите протече добре, снимките могат да започнат още през месец март в Лос Анджелис. 

Сюжетът на криминалния трилър ще проследи отвличането на сина на кандидат за кмет (Деймън) и неговата съпруга (в ролята трябва да бъде Гарнър). Двамата разбират, че са заобиколени от много врагове от различно естество и нямат друг начин да спасят сина си, освен да си изцапат ръцете.

Серафина Афлек изненада всички - дъщерята на Бен Афлек и Дженифър Гарнър, за която всички говорят

Защо всички говорят за 15-годишната дъщеря на Бен Афлек и Дженифър Гарнър

Интересен избор на прическа

Към момента Дженифър Гарнър и Бен Афлек са участвали заедно в три филма, които бяха заснети преди да се оженят през 2005 г. Това са "Пърл Харбър" (2001 г.), "Daredevil - Дявол на доброто" (2003 г.) и "Електра" (2005 г.). Но до момента актрисата не е участвала във филм, режисиран от Афлек.