Сезонът за Дреймънд Грийн определено не е от най-силните му, а и Голдън Стейт Уориърс се представят катастрофално без звездите си.

Мили Боби Браун, "Странни неща", Converse  и общата им колекция

Най-логичният ход на Converse

Симпатична колаборация

Естествено, не се и съмняваме, че нещата в клуба ще се нормализират в даден момент. Докато това се случи, Грийн не скучае. 

Причината е, че баскетболистът си осигури договор с Converse. Това означава, че Дреймънд ще играе с техни обувки. По този начин се присъединява към колегата си от Финикс Сънс - Кели Обре Джуниър, който е сред най-известните посланици на марката.

До този момент Дреймънд Грийн носеше и играеше с обувки на Nike, което означава, че компанията е загубила една от звездите си. Разбира се, той не е толкова ценен, колкото Леброн Джеймс например, но определено си е удар.

В Instgram Грийн написа, че майка му винаги му е казвала да бъде лидер, а не последовател, което донякъде придава логика на решението му да замени Nike с Converse.

Точно навреме пък, от Converse обявиха, че в идните седмици ще пуснат G4 - новият модел на марката, предназначен за баскетбол.