След като се нагледахме на кадри от снимачния процес на "Домът на Gucci", най-после дойде моментът на първия трейлър. А той не само не ни разочарова, но и затвърди убеждението ни, че всяко лице в драмата - от Лейди Гага през Ал Пачино до режисьора Ридли Скот, си е на мястото.

Снимка 528357

Източник: Instagram / ladygaga

Блясък, охолен живот, пари, скъпи коли, но и предателства, изневери, интриги, отмъщения и убийство - това са съставки, които правят и най-скучната история интригуваща. А тази на рода Гучи съвсем не е от скучните.

Филмът, базиран на книгата на книгата The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed на Сара Гей Фордън, проследява три десетилетия от историята на италианската фамилия, създала една от най-разпознаваемите марки в света.

Звездата в него безспорно е Лейди Гага, която е в ролята на Патриция Реджиани - съпругата на наследника на Gucci Маурицио Гучи (Адам Драйвър). През 1991 г. той се развежда с нея заради по-млада жена. Четири години по-късно Патриция организира убийството му.

В останалите роли ще видим Ал Пачино, Джеръми Айрънс, Салма Хайек, както и Джаред Лето, който е буквално неузнаваем като Паоло Гучи. А фактът, че фамилия Гучи реагира остро на филма и съвсем не го одобрява, само разпалва нетърпението ни да го видим.

Премиерата на "Домът на Gucci" в България е на 26 ноември.