Нагледали сме се на какво ли не в световния шоубизнес и въпреки това винаги се намира някой, който да ни изненада. Приятно или не - въпрос на гледна точка.

Знаем, че някои хора са готови на всичко, само и само да се говори за тях. А когато не успяват да го постигнат с това, с което се занимават, прибягват до радикални действия, най-често по отношение на външния си вид.

И поредният пример за това е на лице. Dan Sur e 23-годишен мексиканец, който се подвизава като рапър. Да, и ние не бяхме чували за него, докато не реши да направи "нещо различно" и да си имплантира златни верижки върху главата, които да играят ролята на коса.

Той твърди, че е "първият рапър в човешката история'", който прави тази смела постъпка. А ние смеем да твърдим, че подобен експеримент досега не сме виждали, не само от рапър. С резултата от хирургическата интервенция, която със сигурност не му е излязла евтино, Dan Sur се похвали първо в TikTok и за отрицателно време събра милиони гледания.

"Дано сега не започнат всички да ме имитират", не скромничи той. Някои от веригите са златни, а други и с камъни. Рапърът обяснява, че те са закачени за куки, които са имплантирани в черепа му, под кожата на главата, предава New York Post.

Рапърът вече е заснел и първото си видео с новата визия, която му е от април, когато се е провела интервенция, но вероятно е имало нужда от възстановителен процес, преди да се покаже в целия си блясък - буквално.

Lil Uzi Vert, WASP-127b и планетата, която рапърът иска да си купи

Рапърът, който иска да си купи планета

На Lil Uzi Vert му е скучно на Земята

Манията на изпълнителите от този жанр към всичко златно и блестящо със сигурност не е от вчера. Не е и от днес. Преди няколко месеца друг също не толкова известен рапър - Lil Uzi Vert, накара всички да говорят за него, защото имплантира голям розов диамант за 24 милиона долара на челото си. Наскоро обаче се оплака, че камъкът му е бил изтръгнат по време на участие.