Още преди пандемията бяхме зарадвани от новината, че Netflix подготвя четвърти филм за Аксел Фоули и "Ченгето от Бевърли Хилс".

Beverly Hills Cop: Axel Foley, Еди Мърфи, Джоузеф Гордън-Левит и подробности около четвъртия филм за "Ченгето от Бевърли Хилс"

Развитие около четвъртия филм за "Ченгето от Бевърли Хилс"

Задава се прераждането на още една класика

Извънредните положения обаче наложиха доста сериозно забавяне на проекта, като доста дълго време за него не се чуваше нищо. Последно миналото лято разбрахме, че снимките са започнали, а Джоузеф Гордън-Левит се е присъединил към актьорския състав.

Повече от година по-късно беше пусната и първа снимка от Beverly Hills Cop: Axel Foley - 40 години след първоначалната му поява по кината и 30 след последната му.

На снимката виждаме Аксел Фоули, показващ се от обърнат автомобил, обграден от тълпа от хора, снимащи със смартфоните си. От Empire разбираме, че в четвъртия филм важна роля ще има дъщерята на Фоули, която е адвокат по наказателни дела.

Именно тя ще го прати в Калифорния по случай, който само той може да реши. Там той ще намери нов партньор в лицето на героя на Джоузеф Гордън-Левит и ще лази по нервите на своя шеф, изигран от Кевин Бейкън.

Еди Мърфи и признанието му за дългата пауза в кариерата му на комик

Къде изчезна Еди Мърфи

Комедийната икона разказва за кариерата си

Продуцентът Джери Брукхаймър твърди, че Еди Мърфи и Гордън-Левит са страхотен комедиен тандем и ще останем очаровани и ще се забавляваме с тях двамата. В четвъртия филм за "Ченгето от Бевърли Хилс" ще видим и добре познатите ни, но поостарели герои на Дъдж Рейнхолд и Джон Аштън. Към момента Beverly Hills Cop: Axel Foley няма премиерна дата, но се очаква през 2024 г. в Netflix.