Не един и двама са изпълнителите, които в даден момент са решавали да се пробват и в киното. Bad Bunny е поредният, когото досега сме виждали в малки роли в сериали като "Наркос: Мексико".

"Убийствен влак" (Bullet Train), Брад Пит и първи трейлър на филма на Дейвид Лийч

Брад Пит влиза в "Убийствен влак"

Първи трейлър на режисирания от Дейвид Лийч филм

Предстои да го видим и в "Убийствен влак", където ще има сметки за разчистване с героя на Брад Пит. И докато чакаме филмът да излезе по кината, разбираме, че Бенито Антонио Мартинез Оказио, както е истинското му име, ще получи първата си значима роля.

Според Variety, пуерториканският рапър ще влезе в света на супергероите, участвайки в самостоятелен филм за Ел Муерто. В комиксите на Marvel той е кечист, който придобива суперсили, когато сложи специалната си маска.

Очакванията са El Muerto да тръгне по кината през 2024 г., а по този начин Bad Bunny ще се превърне в първия латиноамериканец, който ще влезе в главна роля във филма на Marvel. Всъщност El Muerto ще бъде продуциран от Sony и ще бъде част от вселената от супергерои, които студиото оформя през последните години.

Сидни Суийни, Madame Web и присъединяването ѝ към Дакота Джонсън в супергеройския филм

Сидни Суийни ще прави компания на Дакота Джонсън в Madame Web

Сидни Суийни се присъединява към Дакота Джонсън

До края на годината няма да видим повече супергероиски филми от Sony, но за догодина са насрочени цели два - Madame Web с Дакота Джонсън и Kraven the Hunter с Арън Тейлър-Джонсън.