Измина малко повече от месец, откакто научихме, че Дакота Джонсън преговаря за главната роля в Madame Web - супергеройски филм на Sony, който трябва да разшири още вселената, която създават.

Дакота Джонсън, Мадам Уеб, Sony, Спайдърмен и ролята на супергерой, за която преговаря актрисата

И Дакота Джонсън ще става супергерой

Това ще бъде интересно и различно

Ето че не мина кой знае колко много време и разбираме за друго ново попълнение към филма. Според Deadline, Сидни Суийни, която доби популярност покрай сериалите на HBO "Еуфория" и "Белият лотос", ще участва във филма.

Към момента всичко около проекта се пази в тайни и затова не се казва нищо за ролята, в която Суийни ще влезе. Не е ясно и в каква посока ще поеме филмът, защото в комиксите Мадам Уеб е възрастна жена, която страда от хронично автоимунно заболяване, заради което е прикачена към животоподдържаща апаратура.

Заради състоянието си тя не се бие активно със злодеи, макар и да има суперсили, които се сравняват с тези на Доктор Стрейндж. Заради това източници твърдят, че в подготвяният филм образът на Мадам Уеб може да се различава от този в комиксите.

Самата Сидни Суийни потвърди новината за участието си в Madame Web в профила си в Instagram, така че можем да сме сигурни, че работата по филма върви с пълни обороти. За Sony това ще бъде поредният филм със супергерой от комиксите на Marvel, който продуцират.

Сидни Суийни, голите сцени, какво иска да промени актрисата, любовният ѝ живот и защо не излиза с хора от индустрията

Защо Сидни Суийни не иска да излиза с известни мъже

И какво разкри актрисата за голите сцени

В очакване сме да видим "Морбиус" с Джаред Лето след по-малко от месец по кината, а успехът и на "Венъм: Време е за Карнидж" (над 500 милиона долара от бокс офиса), и на "Спайдърмен: Няма път към дома" (1.85 милиард долара) показва, че вървят в правилна посока.