Напоследък Дженифър Лопес не спира да ни радва с хубави новини. Освен че се завърна на музикалната сцена с нов албум и дори филм за любовната си история с Бен Афлек, певицата и актриса все така упорито продължава работата си и в киното.

Защо Антъни Рамос отказа да работи с Дженифър Лопес по "Rebound"

Актьорът, който отказа да работи с Дженифър Лопес

Приятелството е над всичко

Миналата година я гледахме в The Mother на Netflix - екшън трилър, който се превърна в един от най-популярните филми на стрийминг платформата. Още през дебютния си уикенд бе гледан от 2.8 милиона домакинства само в САЩ и задмина дългоочаквани заглавия като продълженията на Knives Out с Даниел Крейг и Murder Mystery с Дженифър Анистън и Адам Сандлър.

Общата работа на Дженифър Лопес и Netflix обаче продължава с научнофантастичния трилър Atlas, чийто трейлър вече можем да видим. И както гласи надписът още в самото му начало, бъдещето на човечеството ще бъде изцяло в ръцете именно на героинята на Джей Ло.

Снимка 627304

Източник: GettyImages

Атлас Шепърд, както се казва тя, е анализатор на данни с дълбоко недоверие към изкуствения интелект, но въпреки това се присъединява към мисия за залавянето на подозрителен робот. Както ще се окаже обаче, героинята споделя мистериозно минало с въпросния робот. И за да стане дори още по-заплетено, за да успее да спаси бъдещето на човечеството от изкуствения интелект, тя ще трябва да му се довери.

Дженифър Лопес с лични снимки от рождения ден на децата ѝ Макс и Еме

Как изглеждат порасналите деца на Дженифър Лопес

И как отпразнуваха рождения си ден близнаците Макс и Еме

В Atlas Дженифър Лопес ще си партнира със Симу Лиу, Стърлинг Браун, Грегъри Джеймс Кохан, Абрахам Попула, Лана Парила и Марк Стронг. Сценаристи на филма са Лео Сардариан и Арън Ели Колейт. На режисьорския стол пък ще седне Брад Пейтън, пеше Deadline.

Atlas е в Netflix от 24 май