По всичко личи, че в момента на Джей Ло не й е до музика, но пък е на вълна кино. Преди дни стана ясно, че е сключила договор с Netflix и вече обяви два предстоящи филма, в които ще играе главната роля.

Дженифър Лопес, Netflix и сделката, която сключи със стрийминг платформата

Дженифър Лопес превзема Netflix

Джей Ло няма спирка

Тези дни сподели още една добра новина в своя Instagram - ще спасява човечеството в научнофантастичния трилър Atlas, с чийто сценарий тепърва се запознава в детайли.

Самата Джей Ло, чрез компанията й Nuyorican Productions, ще е съпродуцент, а режисьор ще е Брад Пейтън, който вече показа на какво е способен с филма Rampage: Унищожителите.

В предстоящия Atlas Лопес ще се изправи срещу роботизиран войник с изкуствен интелект. Но за да го надвие, тя трябва да се съюзи с това, от което най-много се страхува - друг герой с изкуствен интелект, уточняват още от Deadline.

Atlas е третият проект на Лопес, който е част от сделката с Netflix. Останалите два са The Mother и The Cipher.

В "Майката" Дженифър ще бъде опитен убиец, който ще рискува живота си, за да излезе от скривалището си и да обучи дъщеря си как да убива. А в "Шифърът", по едноименния роман на Изабела Малдонадо, Лопес ще играе доброто ченге. По-точно - агента на ФБР Нина Гереро, която ще преследва сериен убиец.