Просто няма как да не започнем тази седмица с Лени Кравиц. На 11 октомври изпълнителят преизвика огромно вълнение сред феновете си, като обяви, че предстои да издаде нов сингъл. Заедно с премирата на парчето, озаглавено "TK421", което вече е факт, стана ясно и как ще се казва новият му албум. Blue Electric Light - "албумът, който така и не успях да издам пред цялата си кариера", както казва Лени, очакваме на 15 март 2024 г. 

Що се отнася до "TK421", освен че изпълнителят е гол във видеото, което е наслада за очите, песента е много енергична и заредена с присъщото за Лени Кравиц рок и фънк звучене, което автоматично я прави и наслада за ушите. 

Лени Кравиц в "TK421" - чисто гол във видеото към новата си песен

Когато Лени Кравиц се снима чисто гол

Не му е съвсем за първи път

Лурдес Леон, най-голямата дъщеря на Мадона, вече конкурира известната си майка, като засне доста провокативно и едновременно с това мистично видео към третия си сингъл "Spelling". 26-годишната певица сподели клипа си от YouTube в профила си в Instagram, от който е видимо, че е бил вдъхновен от хита на Мадона "Frozen".

"Това парче е много специално. То е почит към вечното произведение на изкуството на майка ми "Frozen". Това парче се е появявало безброй пъти в живота ми, като по този начин ни е свързвало. Нямаше да бъда нищо без жената, която ме роди на този свят. Боготворя я и се надявам това да се вижда", написа Лурдес към публикуваното видео.

Феновете на Шер могат да разчитат на много весел, много ярък и много рокендрол празничен сезон тази година с официалното издаване на нейният много обсъждан нов албум - Christmas, който ще бъде достъпен на 20 октомври. Първият сингъл от него, озаглавен "DJ Play A Christmas Song", вече е факт. 

Christmas, първият нов студиен албум на Шер от пет години насам, включва 13 песни - няколко празнични класики и четири оригинални. Освен това  в албума участие взимат много музикални звезди, включително Дарлийн Лав, Стиви Уондър, Майкъл Бубле, Cyndi Lauper и Tyga.

Елия Тодорова от 4 Magic дава обещаващ старт на самостоятелната си кариера с "Облак"

Елия от 4 Magic, която ще прогони всеки "Облак"

И как се работи с Павел Николов от Pavell & Venci Venc

Както е известно на повечето от нас, британските хеви метъл легенди Judas Priest ще издадат новия си студиен албум Invincible Shield на 8 март 2024 г.

Датата на издаването на новия албум, който е наследник на Forepower от 2018 г., беше обявена по време на концерт в Индио, Калифорния от Роб Халфорд преди седмица, а днес, 13 октомври, можем да чуем и първото парче от него, озаглавено "Panic Attack"

5 нови песни от седмицата с NSync, Джеймс Блънт, Майк Шинода, Стенли и Hayes & Y

5 нови песни от седмицата

Силно мъжко присъствие

"Дишам" - това е заглавието на новия проект на Дара Екимова. Песента е и първи сингъл към предстоящия албум на певицата.  Дара Екимова създава "Дишам" с румънския продуцент Mr. Gun. 

Песента ѝ носи специално послание и не случайно излиза в седмицата на Световния ден на менталното здраве. Дара посвещава "Дишам" на всички, които се борят с порива за саморазрушение. Според нея думите и музиката могат да бъдат мощно средство за изразяване и подкрепа в трудни моменти.