Част от това да си истинска рок звезда се крие и в способността ти винаги да успяваш да шокираш. Не сме имали съмнение, че Лени Кравиц е един от най-талантливите рок изпълнители в историята, но сега вече нямаме съмнение и за друго.

Лени Кравиц и песента, с която отговори на войната в Близкия Изток

Лени Кравиц за войната в Близкия Изток

Зае ли страна музикантът

Че на Кравиц е най-добре изглеждащият рокаджия на 59 години. Преди ден той пусна видео към новата си песен "TK421" и в него се появява единствено той, като през по-голямата част от парчето е напълно гол.

Виждаме го да се събужда сред снежнобелите чаршафи на изискан апартамент в Париж, след това да се къпе, да танцува, да свири на китарата си, както и да се облече в някакъв момент в кожени дрехи.

Нямаме съмнение и за трето нещо - че колкото и съвършена да е физиката на Лени Кравиц, не тя е основната идея във видеото. А самоиронията към имиджа на рок звезда, която се прокрадва в пеенето с четка за зъби в ръка и перченето с китарата пред огледалото.

"TK421" е първи сингъл от предстоящия да излезе албум Blue Electric Light, който очакваме на 15 март 2024 г. И една една много енергична и заредена с първично рок и фънк звучене песен - такава, каквато само Лени Кравиц може да сътвори.