Незнайно защо през изминалия петък, 29 септември, ни се изплъзна, но няма как да пропуснем този новината, че NSync се завърнаха. Първата им песен от повече от 20 години вече е на музикалния пазар.

"Better Place" е копродуцирана от Джъстин Тимбърлейк и музикалния продуцент Shellback. Появява на парчето е във връзка с излизането на анимационния филм "Тролчета: Бандата се събира", който е в кината на 17 ноември. В него участие взима Тимбърлейк който озвучава един от героите, наречен Бранч.

Джеймс Блънт издава "The Girl That Never Was" - следващата емоционална порция музика от предстоящия му нов албум Who We Used To Be, който излиза на 27 октомври.

Новият трак, чийто текст изследва сърцераздирателната тема за загубата, е деликатен, суров, акустичен и е една от най-емоционалните песни на Блънт до момента.

Фронтменът на Linkin Park Майк Шинода издаде нов соло сингъл, озаглавен "Already Over". Заедно с песента, музикантът пусна ръчно рисувана визуализация за песента, създадена от Dusty Deen и включваща изображения от фотографа Майк Милър.

"Already Over" дойде при мен, докато седях с любимата си китара в ръцете - същата китара, която използвах в песни от "What I"ve Done" до "In My Head", казва Шинода в изявление. "В песента имаше позната ДНК, която мисля, че феновете на Linkin Park ще разпознаят. За мен това създава мост от миналото към едно замъглено, но вълнуващо бъдеще."

5 нови песни от седмицата с The Rolling Stones. U2, Енрике Иглесиас, Ед Шийрън и VICTORIA

5 нови песни от седмицата

Енрике Иглесиас се завърна с нова дуетна песен

Близо година след последния си музикален проект, Стенли представи чисто нов сингъл и придружаващо го видео. Песента носи заглавието "Вчера" и е още едно предвестие за предстоящия му албум, чиято премиера с нетърпение очакваме. Музиката на "Вчера" е на Стенли, текстът е написан от Александър Петров, а по аранжимента изпълнителят си партнира със Светлин Къслев и Евден Димитров.

С характерните за групата синтове и влияние от музиката на 70-те и 80-те, Hayes & Y - една от най-оригиналните банди на родната музикална сцена,  вдигат още повече нивото на своята музика. 

Hayes & Y, Press. Go. Move. Slow. и какво споделиха за първия си дългосвирещ албум момчетата от групата

От Първа английска до BBC1 - дългият път до сбъдването на една мечта

Hayes & Y за името, създаването и любимите песни от дебютния им албум Press. Go. Move. Slow.

"Terminal 0" е новата песен на групата. Тя е първият сингъл от предстоящия им втори албум, който ще излезе през 2024 г. Световната премиера на "Terminal 0" беше по американското радио KEXP вчера, 5 октомври.