Просто няма как да не започнем петъчната ни музикална селекция тази седмица с Guns N' Roses, които пуснаха новата си песен, озаглавена "Perhaps". От няколко години в интернет се разпространява демо версия на парчето, но спекулациите, че то ще бъде издадено официално, се засилиха след като феновете чуха част от него на репетицията за концерта им в Тел Авив през юни. "Perhaps" е третият трак, който Guns N' Roses издават, откакто се събраха през 2016 г. и е част от сесиите на Chinese Democracy, също като "Hard Skool" и "Absurd".

Hozier сподели нов музикален видеоклип към сингъла си "De Selby (Part 2)". Във видеото, режисирано от Улф Джеймс, актьорът Донал Глийсън играе ролята на мъж, попаднал в убийствена примка на времето.

Визуализацията на песента черпи вдъхновение от ирландската литературна класика The Third Policeman. Черно-белият клип ни показва покрития с мръсотия Глийсън, който се събужда в поле с лопата. След като се скита по безлюден плаж и хълм, той осъзнава, че изглежда е хванат в безкраен капан на времето.

Наостряме уши към Лиъм Галахър, който издаде дългоочаквания албум с песни на живо Knebworth 22. Едновременно празнуване и спомен от двата най-големи солови концерта в кариерата му до момента, албумът е издаден заедно с видео на живо към заключителната песен "Champagne Supernova".

Сетлистът на Knebworth 22 включва най-известните солови песни на Лиъм, селекция от емблематични химни на Oasis и няколко по-малко популярни парчета като добавка.

5 нови песни от седмицата с Оливия Родриго, Дейвид Гилмор, Tones And I, Mona и

5 нови песни от седмицата

За всеки по нещо

Следва Чарли Пут, който се завръща с дългоочаквания си емоционален нов сингъл "Lipstick". "Lipstick" е първият сингъл от предстоящия четвърти студиен албум на Пут, който ще излезе скоро. Миналата година той издаде третия си студиен албум - CHARLIE, включващ хит синглите "Left and Right", "That"s Hilarious" и "Light Switch". 

Завършваме с Деми Ловато, която с гордост споделя новата преработена версия на "Let Me Down Easy". Песента, която Ловато с лекота превръща в своя собствена, първоначално е издадена от Daisy Jones & The Six - герои от едноименната лимитирана поредица, която дебютира тази пролет чрез Prime Video.

"Let Me Down Easy" първоначално се появи в дебютния албум на групата - Аurora. Aurora беше посрещнат с незабавно одобрение, като Daisy Jones & The Six дебютираха на първо място в класацията за изгряващи артисти на Billboard, превръщайки се в първия изпълнител от сериал или филм, който прави такова постижение. Те също станаха първият подобен изпълнител, оглавил класацията за най-добри албуми на iTunes.