Музикалната селекция тази седмица започваме със Стинг, който посвети песента си "The Empty Chair" на италианците, които са едни от най-пострадалите в Европа от пандемията от коронавируса.

"Зная колко силно пострада и продължава да страда Италия. Следя новините всеки ден и разбирам, че случилото се в Италия сега се случва в целия свят. Липсвате ми. Липсва ми любимата ми страна, липсва ми прекрасният ми дом в Тоскана", казва Стинг на италиански език във видеобръщение преди да започне да пее.

Продължаваме с Боб Дилън, който пусна нова 17-минутна песен, озаглавена "Murder Most Foul". Това е първият му авторска сингъл от осем години насам. В историята, която изпълнителят разказва, централно място заема убийството на американския президент Джон Кенеди.

"Това е песен, която записахме преди доста време. Надявам се, че ще ви се стори интересна. Бъдете здрави, бъдете внимателни и нека Бог бъде с вас", са думите, с които Боб Дилън се обръща към феновете си.

Насочваме вниманието си към The Weeknd, който пусна три нови песни. "Nothing Compares", "Missed You" и "Final Lullaby" са добавени към траклиста на делукс версията на новия му албум After Hours. Албумът излезе преди по-малко от две седмици и съдържа 16 песни, включително хитовете "Blinding Lights" и "Heartless". От новите парчета ние си избрахме "Nothing Compares".

Рязко сменяме жанра, за да оживим обстановката с малко ритъм и цвят, благодарение на новия албум на J Balvin - Colores.

"Благодарен съм, че новият ми албум Colores прави сегашния свят по-цветен. В края на всеки ден аз съм този, който забавлява и съм щастлив, че мога да внеса радост и позитивни вибрации в дома на всеки в тези трудни дни", споделя изпълнителят. От всичките му цветове, ние си избрахме "синия" или казано с други думи - парчето с име "Azul".

Приключваме с едно ново предложение от страна на Любо Киров. Изпълнителят пусна мотивиращия  сингъл "Само ти" за промяната по време на криза. Песента е придружена с цветно текстово видео, което Любо възлага в ръцете на режисьора Иван Краев. Историята в него преминава през анимация, като главният акцент е текстът, който ни кара да повярваме, че промяната зависи единствено от нас.