Започваме с едни любимци, които с радост ще слушаме и на живо по време на европейското им турне тази година. Става въпрос за Pearl Jam, които обявиха, че през март месец издават и новия си албум Gigaton. Междувременно бандата ни дава възможност да се настроим какво да очакваме, като ни представя първото парче от него "Dance of the Clairvoyants".

Продължаваме смело напред с поредна нова песен от саундтрака на филма "Хищни птици", който очакваме на 7 февруари. "Boss Bitch" е дело на рапърката, автор на песни и продуцент Doja Cat и пристига с официално музикално видео с невиждани досега кадри от филма.

След няколкомесечно отсъствие от музикалната сцена, Ела Еър се завръща с нова песен и видео.

"Всички сме вземали лоши решения в края на една връзка. "New Me" разкрива изцяло нов начин на мислене и за намиране на сили да се откъснем от такава токсична ситуация", споделя певицата за новия си сингъл.

Няма как музикалната селекция тази седмица да мине без Рики Мартин. Парчето му "Tiburones" (от испански - акули) е една нежна балада с послание за любов, разбирателство, толерантност и обединение. Песента е част от предстоящия тази година студиен албум.

Завършваме с момичетата от 4Magic, които представиха английската версия на песента си "Вселена". "Dancing With The Satellites" е създадена по време на първия творчески лагер за писане на песни у нас - Sofia Songwriting Camp.

5 нови песни от седмицата

5 нови песни от седмицата

От Еминем до Jonas Brothers