Петъчно ни е и вече сме заредили песните, които ни направиха впечатление през работната седмица. Започваме с младата, красива и талантлива Ариана Гранде, която може и да няма представа какво точно татуира на японски на ръката си, но със сигурност знае как се правят хитове. Доказателство е последното й парче с Виктория Моне - "Monopoly".

Ариана Гранде, "7 Rings", една татуировка на японски и едно значение

Страхотен гаф с новата татуировка на Ариана Гранде

Какво си е мислила, че означава и как всъщност се превежда

През февруари тази година Остин Махоун се присъедини към Atlantic Records и издаде сингъла "Why Don't We", написан от Чарли Пут. Вчера, 4 април, певецът пусна още една нова песен - "Anxious". Очаква се и двете парчета да намерят място в предстоящия нов албум на Остин.

Дженифър Лопес също изненада своите фенове с новата си песен "Medicine", с участието на Френч Монтана. Това е и трети сингъл, който двамата пускат заедно. През 2014 г. те си сътрудничиха за "Same Girl" и "I Luh Ya Papi".

Bazzi се завръща на музикалната сцена с "Paradise". Песента е написана от самия Bazzi и продуцирана в партньорство с номинираното за награда Грами дуо Rice N" Peas.

За да сложим точката тази седмица, избираме новото предложение на "боговете" СкандаУ, както феновете им ги наричат. Двете момчета очевидно копнеят за белег без "Спомен от рана" в сърцата си, или поне за това пеят в новата си песен.