Последният сингъл на Ариана Гранде "7 Rings" постигна монументален успех след пускането си по-рано този месец, разбивайки стрийминг класациите и продавайки хиляди копия.

За да го отпразнува, звездата реши да добави нова татуировка към растящата си колекция, като на дланта на ръката си изписа фразата "7 rings" с японски символи. Певицата сподели снимка в официалния си японски акаунт в Twitter, показвайки написаното прясно татуирано на ръката си.

Феновете на звездата обаче побързаха да посочат, че татуировката означава съвсем друго нещо. Те обясняват, че изображението се състои от два символа канджи, като единият се превежда "седем", а другият "обръч", "кръг" или "пръстени".

Макар да ни изглежда, че тези два знака ще се преведат като "седем пръстена"(7 rings), когато се съберат заедно, това всъщност не е така.

Ариана Гранде, "7 Rings" и обвиненията в плагиатство

Крадла ли е Ариана Гранде

Сериозни обвинения от трима изпълнители

Феновете поясняват, че така изписана татуировката всъщност означава дума за барбекю грил в японски стил. Дали певицата ще предприеме стъпки към коригиране или премахване на татуировката, предстои да разберем.