В последните месеци Жизел Бюндхен преживява тежък период покрай развода с Том Брейди. А в такива моменти човек търси утеха на най-логичното място - при семейството си. Това направи и моделът, както разбираме от последните снимки, които сподели в профила си в Instagram.

Жизел Бюндхен е дръзка и в крак с тенденциите на Седмицата на модата в Ню Йорк

Безкрайно дългите секси крака на Жизел Бюндхен

Дръзката визия на модела

Тя е заминала за Бразилия, за да се събере с петте си сестри и родителите им. Това става ясно и от снимка, направена при прочутата статуя на Исус Христос в Рио де Жанейро. "Винаги в сърцето ми и в молитвите ми", написа тя към публикацията.

Семейните кадри, които Жизел Бюндхен публикува, определено са рядкост. Всички са с големи усмивки заради възможността да споделят малко време заедно. Най-щастливи със сигурност са родителите на модела Ваня и Валдир, които са обградени от деца и внуци.

Ракел, Грациела, Патрисия, Габриела и Рафаела са петте сестри на Жизел, които не си спомняме кога за последно видяхме заедно, но едно е сигурно - не отстъпват по красота на известната си роднина. Виждаме Бюндхен да прегръща и котка, и малко бебе, което сигурно е последното попълнение в голямото им семейство.

В свои интервюта моделът е споделяла, че се чувства истински благословена за това, че е израснала покрай шест невероятни жени - сестрите си и тяхната майка. Въпреки че всички те са много различни една от друга, винаги са се подкрепяли и са си помагали, предава Daily Mail.

Жизел Бюндхен проговори за паник атаките и за мислите за самоубийство

Когато Жизел Бюндхен е мислила за самоубийство

Трудните моменти за модела

Със сигурност са били до нея доколкото са могли и в трудните й моменти по време на моделската кариера, през които преди дни сподели, че е имала мисли за самоубийство. А сега, когато нейното собствено семейство се разпадна, Жизел Бюндхен отново има силната нужда да усети обич и подкрепа, която нейните родители и сестри могат най-добре да й дадат.