Откакто Жизел Бюндхен официално се раздели с дългогодишната си половинка и баща на децата си Том Брейди, интересът към това какво се случва в личния ѝ живот значително нарасна. В последните месеци всяка поява на модела на обществени места е обект на особено внимание, а още повече се спекулира с това има ли нов мъж в живота си или не.

Жизел Бюндхен, джиу-джицу, Хоаким Валенте, Valente Brothers, Коста Рика и има ли връзка модела с треньора си

Има ли нов мъж в живота на Жизел Бюндхен

Кой е Хоаким Валенте

Още в края на миналата година се зародиха известни подозрения за романтични отношения между Жизел и треньора по джиу-джицу Хоаким Валенте. Двамата се запознаха покрай желанието на 12-годишния син на Бюндхен да се занимава с бойни изкуства.

И макар първоначално Жизел да споделя, че не имала интерес към този вид спорт, впоследствие се оказва, че той ѝ пасва много добре - не само физически, но и като вид философия и отношение към живота.

Ето защо тя започва често да посещава школата на Валенте, което сближава двамата. Дотолкова, че вече месеци наред феновете на Жизел се запитват има ли моделът връзка със своя треньор или не.

И за да хвърли някаква светлина върху слуховете, или пък за да разбуни още повече духовете, преди ден Жизел публикува загадъчно съобщение в социалните мрежи към което пише многозначителното: "Всичко, което чуваме е мнение, а не факт. Всичко, което виждаме е гледна точка, а не истината".

Съобщението бе придружено от красив кадър, на който Жизел позира в семпло облекло сред природата.

Наистина не става ясно какво точно има предвид звездният модел, но е факт, че само преди няколко дни отново бе забелязана да се разхожда в компанията на Хоаким Валенте. Появата им поднови и засили слуховете за разрастваща се романтика между тях.

Двамата всъщност доста често са засичани заедно на публични места, уточняват от Hollywood Life. Предвид интереса на Жизел към спорта, може би не е толкова странно, че е създала близка връзка със своя треньор, който освен това е и учител на нейните деца. И макар първоначално самата тя да отричаше възможността за романтични отношения, сега явно има с какво тепърва да ни изненада.

Жизел Бюндхен, Louis Vuitton и завръщането на модела към обичайните задължения

Жизел Бюндхен захвърли дрехите

Моделът отново е в блестяща форма

Жизел и Том Брейди се разделиха през октомври 2022 г. Новината за това бе доста неочаквана предвид здравата връзка, която двойката демонстрираше през годините. Но каквото и да се случва с тях оттук насетне, те са единодушни, че приоритет за тях винаги ще бъдат двете им деца, на които ще отдават нужната любовта и вниманието, което заслужават.