В последно време Жизел Бюндхен се скри от светлината на прожекторите. Което е нещо разбираемо - след приключване на дългогодишна връзка, при това с официален развод.

Жизел Бюндхен и първата поява на официално събитие на модела след развода с Том Брейди

Първата поява на Жизел Бюндхен след развода

Моделът изглежда...

Постепенно обаче звездният модел се завръща към светския живот и своите задължения. Наскоро тя се появи на официално събитие в Сао Пауло, по случай 60-годишнината на бранда за бижута Vivara.

Последните дни пък Жизел се присъедини към новата кампания на Louis Vuitton x Yayoi Kusama. За целта тя без колебание захвърли дрехи, за да остави малко на въображението, криейки се само зад чантите - дело от колаборацията между модната марка и ексцентричния японския артист и дизайнер.

На видеото, освен чантите, част от новата колекция, единственото, което носи Жизел върху себе си, е чифт деним. Твърде семпло, но всъщност много ефектно, отбелязва Cosmopolitan. Особено пък ако съдим по коментарите към клипа: "Оригиналният супермодел", "Единственият!" "Крайно време беше, Жизел".

Очевидно е, че 42-годишният супермодел има своите верни последователи, които не спират да следят всяка нейна изява и заради които само си струва, колкото и да е трудно, да продължи напред.

Жизел Бюндхен и почивката с двете й деца след развода с Том Брейди

Възстановява ли се Жизел Бюндхен

Моделът на заслужена почивка с децата с

Модната кампания, в която участва и Бела Хадид, е първата за Жизел след развода й с Том Брейди. Двойката се раздели през октомври 2022 г. след 13 години брак и две деца. Тогава моделът сподели в социалните мрежи, че раздялата е взаимно желана и двамата ще останат добри приятели.