Доста се изненадахме, когато преди няколко месеца стана ясно, че Зейн Малик и Джиджи Хадид са се разделили за пореден път. Не толкова от самата раздяла - защото не им е първа, а заради обстоятелствата около нея. Зейн беше обвинен от майката на Джиджи - Йоланда, в домашно насилие.

Зейн Малик, проблемите с Йоланда Хадид и прекратеният му договор с RCA Records

От проблеми с тъщата до проблеми в работата

Как Зейн остана без звукозаписна компания

И докато тази драма все още не се е изяснила, Зейн Малик беше въвлечен в още един скандал. Според 30-годишната Абигейл Кларк, добила популярност от британския риалити сериал The Only Way Is Essex, тя е имала тайна връзка с изпълнителя, докато той е бил с Джиджи Хадид.

The Sun пише, че телевизионната звезда всъщност не е имала представа, че Зейн не е приключил отношенията си с Джиджи, затова когато разбрала, че двамата всъщност не са скъсали, Аби сложила край на връзката си с изпълнителя.

Снимка 477599

Източник: GettyImages

От изданието разкриват някои подробности, които Аби споделя пред приятелите си за Зейн. Като например фактът, че интимните им отношения са били като от филма "50 нюанса сиво" и тя наричала Зейн "г-н Грей".

По думите на 30-годишната Аби, която преди това имаше връзка с американския шампион по бокс Флойд Мейуедър, Зейн е бил обсебен от нея и страшно много му е харесвал начинът, по който тя изглежда.

Двойката се срещнала за първи път в бар The Bungalow в Лос Анджелис. Той веднага я харесал и я поканил на масата си, след което започнал да флиртува. По думите на Аби, Зейн е бил "пленен от извивките ѝ" и страшно много харесвал дупето ѝ, като твърдял, че вече му е писнало от кльощави момичета.

Аби казва, че изпълнителят не спирал да повтаря колко много прилича на бившата му приятелка Пери Едуардс от Little Mix. Двамата разменили телефоните си, а малко след това започнала и връзката им.

The Sun пишат, че Аби няколко пъти посещавала дома на изпълнителя в Лондон, който риалити звездата описва с подробности. По думите ѝ връзката им била просто чудесна и двамата си прекарвали страхотно.

Джиджи Хадид, Зейн и приключили ли са връзката си окончателно двамата

Това ли беше краят за Джиджи Хадид и Зейн

Какво знаем на този етап

Всичко това до мига, в който Аби без да иска не видяла съобщение от Джиджи Хадид с текст: "Липсваш ми" и не разбрала, че супермоделът и Зейн всъщност са заедно. Затова и решила да прекрати интимните си отношения с него, дълбоко възмутена, че е била излъгана от него.

Дали думите на Аби са истина, или не са, все още не може да се каже, защото Зейн Малик не е направил никакво изявление по случая. Той обаче сподели своя снимка в Instagram с думите "Липсваше ни". Това е първи пост на изпълнителя от няколко седмици насам.