В края на последните два епизода на "Ергенът 3" традиционно отпаднаха две участнички. Едната бе боркинята Барбара, а другата - спортната мениджърка Виктория.

Ергенът 3 - имало ли е секс в Имението на любовта

Ергенът 3 - имало ли е секс в Имението на любовта

Какво гледаме в двата епизода от тази седмица

"Алек притежава всичко, за което съм мечтала... Ако не намери жената в предаването, може животът пак да ни срещне, знае ли човек", бяха думите на Виктория Асенова след като така и не получи роза от ергена. А последните ѝ думи към него бяха: "Послушай сърцето си и отвори очите си!".

30-годишната Виктория определено бе една от най-обсъжданите и колоритни дами в предаването и до последно изглеждаше сякаш наистина е влюбена в Александър.

В последния епизод от подкаста "Надкаст" самата тя потвърди, че наистина го е харесала и не се е преструвала по време на пребиваването си в имението.

В разговора си с двамата водещи Неделчо и Туджаров, които са бивши участници в "Игри на волята", Виктория адресира и едно от най-коментираните твърдения в публичното пространство напоследък. А именно това, че е била уволнена от Българския футболен съюз, където е работила през последните две години.

Виктория потвърди, че договорът ѝ с БФС действително е прекратен, като допълни също така, че за да се стигне до уволнението ѝ, е имало "външна намеса".

"Не се разделихме по начина, по който аз желаех, всичко е инсценирано от футболния съюз, аз не бях съгласна с това уволнение. Затова пък сега има входирана молба в районен съд и ние ще се съдим с футболния съюз", каза още бившата участничка.

Тя уточни също, че причината да се стигне до съд след освобождаването ѝ от работа, е дискриминация, тъй като не смята, че по някакъв начин е опетнила репутацията на БФС.

Другото лице на Надежда Вишева от Ергенът 3

Другото лице на Надежда Вишева от Ергенът 3

Коя е голямата й страст

"Да, уволнението ми е заради участието ми в "Ергенът". Още като се прибрах от "Ергенът" аз седнах и казах на старото ръководство, че съм участвала в такъв тип риалити, те не бяха против, бяха ок. Прекият ми ръководител, изпълнителният директор на футболния съюз, беше много ок с това нещо, но изведнъж идва новото ръководство и повлияно от ситуация, която са излъчили преди няколко епизода, решава, че Виктория вече не си върши работата", допълва още тя.