Стефанос Циципас не може да е доволен от играта, която показва от началото на годината, защото вече от няколко седмици е извън топ 10.

Какво знаем за връзката на Стефанос Циципас и Паула Бадоса

Какво знаем за връзката на Стефанос Циципас и Паула Бадоса

Любовта винаги намира път

На този фон дойде и неочакваната раздяла с един от кондиционните му треньори - Христос Фиотакис, след която се повдигат въпроси относно работната етика на гръцкия тенисист.

Според гръцката медия SDNA, Фиотакис, който работи с Циципас от около седем месеца, е изразил негодуванието си срещу отношението на тенисиста към тренировъчния процес. 

Бившият треньор на Стефанос Циципас казва, че според него основният фокус на тенисиста не е нито играта му, нито да стигне до първото място, нито да спечели турнир от Големия шлем. 

"Ето защо и аз не мога да пътувам седем месеца подред, само с 25 дни, прекарани у дома, когато целите не са високи и пътувам само за да пътувам", допълва още Христос Фиотакис, пише EssentiallySports.

47 аса в един мач - рекордът, който Милош Раонич записа на cinch Championships

47 аса в един мач - рекордът, който Милош Раонич записа на cinch Championships

Канадецът напомни за себе си

Като цяло Стефанос Циципас е известен с проблемите, които има с щаба си, където е и неговият баща Апостолос. На няколко различни мача през последните месеци Циципас бе улавян от камерите да крещи към баща си и майка си, които са в трибуните.