Футболната кариера на Дейвид Бекъм бе впечатляваща, а същото можем да кажем и за бизнес начинанията на футболиста, които поне към момента се развиват повече от добре.

Том Круз и сциентологията - отказал ли се е актьорът от църквата

Отказал ли се е от сциентологията Том Круз

Ето какво буди тези съмнения

По време на активната си кариера англичанинът игра в страни като Испания, Франция и Италия, но също така имаше и престои в САЩ. Именно на него той дължи правото да създаде Интер Маями, който преди няколко месеца успя да привлече Лео Меси.

В годините, в които Дейвид Бекъм и семейството му бяха в Лос Анджелис, където той играеше, успя да създаде доста приятелства, а някои от тях поддържа и до днес. Но и това с Том Круз.

Снимка 630796

Източник: GettyImages

Според източници на Inquirer, семейство Бекъм и холивудксият актьор са били големи приятели преди години, но в момента не поддържат никакви отношения. Причината според тези източници е, че Круз е обиден на Дейвид и Виктория, защото са отхвърлили по груб начин предложението му да станат част от сциентоложката църква.

Дейвид Бекъм или Виктория Бекъм - кой има повече пари

Колко богати са семейство Бекъм

Говорим за много милиони

Освен това се твърди, че Том Круз е организирал голямо парти с някои от най-известните лица и имена, които са част от сциентоложката църква, а семейство Бекъм просто са игнорирали поканата му, пише Marca. Наскоро пък Дейвид Бекъм и Виктория Бекъм са направили опит да се свържат отново с актьора, но той не е пожелал.

Разбира се, няма как да знаем дали всички тези твърдения за отношенията им са верни, защото нито една от страните досега не е правила публични изказвания по темата.