Дейвид Бекъм и Виктория Бекъм са сред звездните семейства, към които винаги има голям интерес. Всяка тяхна стъпка бива зорко следена от медиите и папараците.

Ребека Лус след признанията за аферата с Дейвид Бекъм

Ребека Лус след признанията на семейство Бекъм

Отново мразена и обичана

Покрай документалната поредица за живота и кариерата на футболиста - Beckham, отново много се заговори за двамата. Просто защото от нея разбрахме някои подробности, които до момента не бяха оповестявани от двамата.

Покрай всичко това от Marca са си направили труда да разберат кой от двамата всъщност има повече пари. И не е голяма изненада, че Дейвид Бекъм носи много повече пари вкъщи от съпругата си.

Снимка 636537

Източник: GettyImages

Състоянието на 48-годишният футболист се оценява на 450 милиона долара. За дългата си кариера на терена, преминала през отборите на Манчестър Юнайтед, Реал Мадрид, Милан, ПСЖ и Лос Анджелис Галакси Бекъм е успял да натрупа впечатляващите 800 милиона долара.

Като тези пари не са дължат само на високите заплати, които е получавал от клубовете, в които е играл, но и на спонсорските сделки с компании като Armani, Gillette, PepsiCo и adidas. Но още повече пари Дейвид Бекъм започва да печели след оттеглянето си от футбола през 2013 г.

Дейвид Бекъм и спомените, които иска да изтрие - какво разкри футболистът в Beckham

Кога хората са заплювали Дейвид Бекъм по улиците

Тъмната страна на футбола

Той основава компанията DB Ventures, през която преминават не само всички спонсорски договори, които продължава да има, но и бизнесите, в които инвестира. Като например уискито му Haig Club. През миналата година той продаде 55% от компанията, което му донесе 230 милиона долара.

Не е ясна каква е инвестицията му в Интер Маями, но тази година клубът бе оценен на 1.5 милиард долара. Виктория Бекъм, от своя страна, се е посветила на модата и нейното състояние се оценява на 70 милиона долара.

Модната ѝ компания Victoria Beckham се развива повече от добре, като през 2022 г. годишните печалби са били в размер на 71 милиона долара. И така излиза, че общото им състояние е около 514 милиона долара, според Sunday Times Rich List.

Когато Дейвид Бекъм хване Виктория Бекъм в лъжа за Rolls-Royce

Когато и Дейвид хване Виктория в лъжа

Футболистът стои здраво стъпил на земята

Немалка част от парите си семейство Бекъм инвестира в недвижими имоти по света - 88 милиона долара. Най-скъпият им имот се намира в Лондон и струва 37 милиона долара. Освен това те имат пентхаус в Маями, ранчо в Котсуолд, два апартамента в Дубай, единият от които в Бурж Халифа, пише Marca.