Подобно на много други популярни дами от шоубизнеса, и Скарлет Йохансон създаде собствена линия козметични продукти. Тя се нарича The Outset и вече се продава в редица мултибранд магазини в САЩ като Sephora и Nordstrom.

Защо Мат Деймън нарече целувката си със Скарлет Йохансон “ад”

Целувката със Скарлет Йохансон, която Мат Деймън нарече “ад”

При тези обстоятелства и ние бихме пропуснали

По време на събитие в магазина на Nordstrom в Ню Йорк 38-годишната актриса разкри лични детайли от живота със съпруга й Колин Джост. "Той е моето морско свинче, върху което пробвам всичко", каза Йохансон.

Тя поясни, че заедно с Джост пробват всички продукти на The Outset. Като например колагеновия серум, за който често спорят. "Това е нещото, за което често се сдърпваме - никога не съм си представяла, че съпругът ми ще ползва серум."

Йохансон разкрива още, че за нея най-важен от цялата колекция е нощният крем с ниацианамид. "Кожата ми е много суха, а този крем е толкова богат. Освен това ниацианамидът подпомага за озаряването на кожата."

Всъщност, именно дългогодишната борба с акнето е причината на Скарлет Йохансон да й хрумне да създаде собствена линия козметика. "То се отразява на това как се чувстваш - през цялото време искаш да го изтриеш от себе си."

The Outset, чийто най-скъп продукт е на стойност 54 долара, обещава да осигури чиста, но ефективна грижа за чувствителна кожа. Както и да вдъхне самоувереност на всеки, който я ползва, пише People.