Последната роля на Мат Деймън може и да е в сериозен филм като "Опенхаймер", но актьорът е участвал и в комедии. Една такава, в която си партнира с една от най-сексапилните холивудски актриси, Скарлет Йохансон, е "Купихме си зоопарк". Част от филма е и сцена, в която двамата актьори споделят целувка. Преживяването в крайна сметка обаче остава един меко казано неприятен спомен - особено за единия.

Мат Деймън заедно с четирите си дъщери - в една рядка публична изява

Ето как изглеждат четирите дъщери на Мат Деймън

Един щастлив баща

Въпреки че комедията от 2011 г., в която героят на Мат Деймън купува полуразрушена зоологическа градина след смъртта на жена си, е изпълнена с добро настроение и трогателни моменти, има и един доста неудобен. Но не става въпрос за целувката сама по себе си, а по-скоро за обстоятелствата, при която тя се случва.

За ситуацията Мат Деймън разказва на колежката си от "Опенхаймер" Емили Блънт по време на игра на Agree to Disagree за LadBible.

Снимка 627346

Източник: GettyImages

Актьорът споделя, че е било "ад" да целуне Скарлет Йохансон докато са снимали "Купихме си зоопарк", тъй като тя тъкмо била хапнала сандвич с лук. "Можете ли да си представите колко ужасно беше това за мен", пита реторично Мат Деймън.

Снимка 627347

Източник: GettyImages

И уточнява, че двамата с Йохансон са се отправили на обяд, след като решили, че са приключили със снимките. По-късно обаче разбрали, че ги очаква още работа, тъй като режисьорът Камерън Кроу настроил камерата, пише Metro.

Странният подарък на Самюъл Л. Джаксън за сватбата на Скарлет Йохансон и Райън Рейнолдс

Странният подарък на Самюъл Л. Джаксън за сватбата на Скарлет Йохансон и Райън Рейнолдс

Когато решиш да си нестандартен

"О, по дяволите, аз буквално хапнах сандвич с лук", издала се Скарлет Йохансон. Но работата си е работа - тя и Мат Деймън изпълнили служебния си дълг и се целунали. Жалко само, че в крайна сметка им е останал неприятен спомен. Е, и забавна история за разказване.