Кристиано Роналдо винаги успява да привлече вниманието върху себе си. При това съвсем не само с успешната си футболна кариера. Даже напротив - по-често го прави с начина си на живот, включващ скъпи семейни почивки, пътешествия и лежерни уикенди с приятели.

Джорджина Родригес и Кристиано Роналдо - усмихнати и щастливи по време на семейната им ваканция

Семейно, но и секси - ето как си почиват Джорджина и Роналдо

Португалският футболист и семейството му се отдават на заслужена почивка

Само преди два дни Роналдо, който през януари се отказа от Манчестър Юнайтед и замина за Саудитска Арабия, отново направи съпричастни хилядите си фенове с поредната си ваканция. Футболистът публикува няколко снимки в социалните мрежи - от луксозна яхта, някъде сред красиви морски води. "Ваканционно настроение", написа просто той към публикацията.

Разбира се, звездата не пропусна да покаже тонизираните си коремни мускули, снимайки се само по бански. Но не те впечатлиха толкова последователите му, колкото едно друго, доста неочаквано нещо.

38-годишният футболист предизвика истинско вълнение с перфектно лакираните си черни нокти на краката.

И веднага заваляха хиляди въпроси защо е направил това.

Въпреки че Кристиано Роналдо може би просто харесва ноктите на краката си боядисани в черно, всъщност изборът му може би има чисто практическа причина. Лакът предотвратява развитието на инфекции и други неприятни заболявания, свързани с краката на професионалните спортисти.

"Много от най-добрите спортисти правят това, за да предпазят ноктите си от гъбички и бактерии, тъй като с часове стоят в затворени обувки. Дори Майк Тайсън го прави", пише германският вестник Bild.

Все пак някои от феновете не пропуснаха да се пошегуват, казвайки, че "педикюрът е само за сериозни мъже". Други пък отричаха, че Роналдо изобщо е лакирал ноктите си: "Не, те не са лакирани, просто нокътните легла са увредени вследствие на травма на пръстите".

Най-нестандартното място, където Джорджина Родригес и Кристиано Роналдо са правили секс

Най-нестандартното място, където Джорджина Родригес и Кристиано Роналдо са правили секс

Половинката на футболиста се изпусна без да иска

И докато пръстите на Роналдо се радват на топлите слънчеви лъчи, старият му футболен номер вероятно ще излезе в пенсия, тъй като от Манчестър Юнайтед все още обмислят кой да наследи номер седем. Клубът не иска просто да връчи прочутата фланелка на ново попълнение, а на достоен заместник, пише Metro.